ULIM a îmbrăcat haine de doliu: s-a stins din viață Rectorul Andrei GALBEN

Categories Evenimente

Nimic nu poate şterge durerea şi tristeţea ce s-au aşternut în inimile tuturor celor care fac parte din marea Familie ULIM. Un suflet nobil, bun și iubitor pe nume Andrei GALBEN, rectorul și fondatorul instituției noastre, s-a ridicat la Cer, fără să ne spună niciun cuvânt de adio, semn că avea o sete de viață nemaipomenită.

Andrei GALBEN a încetat din viață subit în seara zilei de 16 decembrie, la vârsta de 69 de ani.

Ceremonia funerară va demara marți, 19 decembrie, începând cu ora 19.00, la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului”, unde va fi depus sicriul cu corpul neînsuflețit al celui care a fost părintele învățământului privat din Republica Moldova.

Miercuri, începând cu ora 09.00, sicriul cu trupul neînsuflețit al rectorului Andrei GALBEN se va afla în incinta ULIM, unde este deschisă o carte de condoleanțe și unde se va desfășura mitingul de doliu. În jurul orei 12.00 cortegiul funerar se va îndrepta spre Cimitirul Central din str. Armenească a capitalei, unde Andrei GALBEN își va dormi somnul de veci.

În aceste momente extrem de grele pentru noi toți, împărtășim durerea Familiei GALBEN și a tuturor ULIM-iștilor. Cuvintele sunt prea sărace şi nu pot umple golul imens rămas în sufletele noastre.

Omenirea pierde un Om de calitate, un Savant de talie mondială, un Dascăl dedicat meseriei. A fost un exemplu de nobleţe, decenţă şi dăruire şi va rămâne mereu în amintirea noastră ca un simbol al probității morale.

Va rămâne pentru noi un Părinte spiritual căruia îi datorăm mult prea multe pentru a putea exprima recunoștința în câteva cuvinte! A fost un luptător, un vizionar, un profesionist, un manager de excepție și un Om, iar Opera sa va dăinui în timp.

Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în rândurile drepților!

ULIM decretează doliu instituțional până în data de 9 ianuarie 2018.

Sincere condoleanțe tuturor!

1 thought on “ULIM a îmbrăcat haine de doliu: s-a stins din viață Rectorul Andrei GALBEN

  1. Dumnezeu sa-l ierte si ulimistii sa- i poarte amintirea. Cred ca ULIMul ar putea deja la prima sedinta sa-in invesniceasca numele prin a-i da acest nume universitatii….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *