Felicitări ULIM-iștilor cu ocazia deschiderii anului universitar 2017-2018

Categories Evenimente, Viata studenteasca

Astăzi, 1 septembrie, Universitatea Liberă Internațională din Moldova și-a primit, cu porțile deschise, candidații la studii înscriși în anul I la cele 7 facultăți. Ceremonia de inaugurare a noului an universitar 2017-2018 a avut loc în incinta Palatului Național „Nicolae Sulac”, care a devenit neîncăpătoare pentru studenții, părinții și profesorii prezenți.

Tinerii au fost felicitați de rectorul Universității, Acad. Andrei GALBEN; Prim-Vicerectorul, prof. univ. dr. Ana GUȚU, decani, colegi și au avut parte de un moment artistic de excepție organizat de Consiliul Studenților Internaționali de la ULIM. Mai multe detalii AICI.

După ceremonia oficială de deschidere a anului academic, studenții de la Litere s-au întâlnit cu conducerea Facultății și au fost familiarizați cu procesul didactic din cadrul instituției noastre.

Prima zi de școală, apoi prima zi de universitate, sunt pași importanți în viața fiecăruia. De 1 septembrie, Facultatea de Litere aduce sincere felicitări tuturor studenților și cadrelor didactice, urându-le multă sănătate, răbdare, sete de cunoaștere, curaj, realizări durabile în proiectele educaționale, un an rodnic și spornic  întregii comunități universitare.

Vivat Academia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *